Zimo
Начало Карта на сайта Вход English 

Профил

Галерия

Цени

Услуги

Контакти
услуги

      Предлагани услуги:

  1. Изработване на бродерии с програма на клиента.

  2. Проектиране на програма за бродерия, съгласно изискванията на клиента:

  • Можем да изработим програма за бродерия по снимка (фирмено лого, емблеми и др.). Вие може да ни изпратите снимка на електронната поща, да ни предоставите дискета или може да ни донесете мостра, по която ние ще  изработим програмата за бродерия, по възможно най-добрия начин, така че получената бродерия да е с високо качество и в същото време да не е с висока цена.
  • След изработване на мострата , тя се предоставя на клиента за одобрение. Заедно с мострата ще Ви предоставим оферта , в която е посочена цената на програмата и цената за изработка на брой бродерия. По желание на клиента в офертата може да се даде и разхода на шевен конец за една бродерия, в случай че желае бродериите да бъдат изработени с негови материали.
  • Изработваните програми за бродерии могат да съдържат текст, който да е на латиница и на български език, по желание на клиента.

  3. Разполагаме с голям брой готови програми (на половин цена), от които Вие може да изберете тази, която е най-подходяща за вашето изделие. Към избраната от вас бродерия може да бъде добавен надпис по желание на клиента.

  4. Изработване на кърпички с бродерия за всякакви случаи - сватби, рождени дни, именни дни, за ресторанти и др. Разполагаме с готови бродерии за тези случаи, но може да ви бъде изработена програма, която е уникална и само за вас.

 

За повече информация може да ни пишете на електронната поща или да ни се обадите по телефона.

  Заповядайте при нас !